BIONIKE DEFENCE COLOR LIFTING SKIN SMOOTHING CONCEALER

1,407.00 L 1407.0 ALL 2,010.00 L

1,675.00 L

  • Ngjyra

This combination does not exist.

 Përshkrimi i produktit

  • Mbulon imperfeksionet rreth zonës së syve dhe ka efekt lifting.
  • Bazuar në një teksturë të lehtë, të mëndafshtë që rrëshqet pa mundim, zbut lëkurën e zonës së konturit të syve.
  • Minimizon papërsosmëritë, redukton rrudhat dhe linjat e shprehjes, për një efekt lifting të menjëhershëm dhe qëndrueshmëri qe zgjat deri në 12 orë, për të dhënë një pamje të freskët dhe të pushuar mirë gjatë ditës. I testuar oftalmologjikisht në sy të ndjeshëm. 
  • I përshtatshëm edhe për përdoruesit e lenteve të kontaktit.