Alta Natura Bagnodoccia Sandalo & Vetiver ,500ml

1,620.00 L 1620.0 ALL 1,800.00 L

1,500.00 L

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

   • Shampoja e trupit nga Alta Natura , vjen këtë herë me aromën tipike te drurezave te sandalos edhe vetiver ,pa silikon,kolorues,95% me ekstrakte natyrale.
   • Virtytet e aromaterapisë plotësojnë kapacitetin rigjenerues të fitokozmetikës, duke i dhënë lëkurës një aromë natyrale që stimulon trupin dhe relakson mendjen.

   • Veprimi pastrues i surfaktantëve natyralë të përzgjedhur pastron dhe rigjeneron shtresat qelizore.

   • Rivendosja e filmit hidrolipidik kundërvepron me dehidratimin dhe thatësinë e lëkurës, rrit shkallën e tolerancës së lëkurës ndaj agjentëve të jashtëm stresogjen dhe ul shkallën e ndjeshmërisë dhe nervozizmit, në favor të mbrojtjes totale ditore.

   • E pasuruar me Calendula officinalis

   • Me veti të shkëlqyera eudermike, nëse fërkohet butësisht në lëkurë, jep një aromë të këndshme që zgjat me kalimin e kohës.

   • Veprimi kozmetik i karotenoideve që përmbahen në të përkthehet në mbështetje për rigjenerimin natyral të indeve të lëkurës; ndërsa përmbajtja e lartë e mucilage e bën atë njëzbutës dhe qetësues të shkëlqyer.

   • E aplikuar vazhdimisht në epidermë, e bën lëkurën më të tonifikuar, duke mbështetur rinovimin e vazhdueshëm të qelizave.

   Përdorimi;

   1. Shampoja mund të aplikohet direkt në lekurën e trupit tuaj ose në sfungjer.
   2.  Produkt i përshtatshëm për të gjithë familjen.