Alta Natura Macrovyt Magnesio B Complex ,18 bustina

1,260.00 L 1260.0 ALL 1,400.00 L

1,166.67 L

  This combination does not exist.

   Përshkrimi i produktit

  • Alta Natura Macrovyt Magnesio-B Complex është një integratorë ushqimor me përmbajtjen e grupit të Vitaminave B dhe Magnez .
  • Falë kësaj përmbajtje Magnezi dhe Vitamina B kompleks  kontribuon në zvogëlimin e lodhjes dhe stresit, si edhe në rikuperimin energjisë .
  • Zëvëndëson ekuilibrin e elektrolitëve.

  Përdorimi:

  1. Rekomandohet të merrni 1-2 bustina në ditë.
  2. Treteni me 250 ml ujë.